Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Hvordan at finde den virkelige beats by dre hovedtelefoner fra falske produkter

Med den hurtige udvikling af hovedtelefoner markedet, synes nu numous falske berømte-brand hovedtelefoner på markedet, de sælger til andre med billig pris, som et resultat, en masse mennesker kan lide at købe dem, mens det for nogle høje replika hovedtelefoner, kan du ikke se forskellen med ægte kendte mærke, folk stadig brugt mange penge på det, derfor førte til penge tab. når du er shopping for hovedtelefoner til dit stereoanlæg eller iPhone, er det vigtigt, at du overveje kvaliteten. Måske er der mange gange, hvor du kan blive fristet til at gå den billige rute, når det kommer til at vælge dine hovedtelefoner, men er det virkelig det værd? Der er mange problemer, der kan komme fra ikke opnå god kvalitet hovedtelefoner til at starte med. For eksempel: problemer omfatter en hul lyd, når du forsøger at bruge dem. Ting, som formodes at være i stereo lyder som de er i mono. Desuden kan lyden gå ind og ud på en af ??ørestykker. Det kan være ret irriterende og virkelig kan ødelægge din lytteoplevelse. Kom hovedtelefoner af god kvalitet er vigtig. Her tager vi beats by dre studie for et eksempel, så fortæl os, hvordan du kontrollerer det virkelige fra forfalskninger.

Monster studio hovedtelefoner primært fokusere sin sælge punkt på sit udseende, det er et produkt, der afspejler den unge personlighed, dens skinnende udseende, super-stjernens reklame endorser gøre denne stil meget populær blandt unge. normalt, er den ydre pakke af falske og ægte hovedtelefoner ikke eksisterer stor forskel, hvis har, er det uauslly i “studio” ord, er den falske ikke have “TM” ud for “studie”. Nu forretningsfolk er mere og mere kvalificeret i produktion forfalskninger, så det er ikke et problem. Når vi åbner den ydre emballage, den virkelige headset boksen er i it. We kan se skelne detaljeringsgrad, i sædvanlige situation, den virkelige har små “TM” nederst til højre for “beats”, mens falsk hovedtelefon ikke har en . Når vi trækker de dele, 3,5 drejning 6,3 adapter og dobbelte ender forbinder MIC linje, hvis vi ikke overholder omhyggeligt, kan vi ikke se disse dele ‘forskel, men hvis man ser på det alvorligt, det er muligt andet sted er 6,3 adapter, fake hovedtelefonens runde er uregelmæssig, og kløften mellem dem er større, så vi observere bærbar kit, hvis vi har vagt real hovedtelefon i eksklusiv butik, forskellen er selvindlysende.

Næste vi sætter vores øjne på batter lager, nogle fabrikanter tror mange kunder ville ikke være mere opmærksomme på dette sted, når man fremstiller de falske fabrikker sandsynligvis reducere eller forstørre foråret kredse, uanset hvor mange kredse der er de virkelige hovedtelefoner kredse er tre. Ellers er det studio reduktionsforpligtelse støj klingende switch, det ægte og falsk disign er ikke af samme form, den virkelige er cylindrisk, hvilket top er flad, men den falske er hul på sin top, og omkring den cylindriske der er rund, jeg tror læder fleste mennesker bør vide it. In desuden foldbar Monstor Miles Davis Tribute Davis er et sted let at lave falske, hvad mere er, for bagsiden af ??celle dækning, den virkelige er seks circles. If vi unpack hovedtelefoner, se på chip af bundkort, det særlige sted monster studie, kan du finde forskellen.

Yderligere oplysninger http://www.beatsbydridanmark.com

Close