Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Nike LunarGlide 3 Dame

De fleste Nike Free Run fans skal kunne lide denne form Nike Free sko. Nike Free Run +2 Mænd grå sort blå løbesko i den øvre design understøtter brug af en multi-niveau bar struktur, støtte bar ved en tynd slank og sejt materiale, med nøgle regionalThe direkte binding mesh for at sikre en bredere vifte af bevægelse , skal give løbere være den øvre support.The indersiden af ??Nike Free Run 2011 den indre struktur af en holistisk, som et par sokker pakket ind i foden direkte til deres fødder for enhver fleksion-ekstension. Asymmetrisk blonder design hjælper også lette presset på fødderne og forbedre komforten.
Designet til at holde foden på plads uden at begrænse bevægelsen, Nike Free Run har bundet overlays til fremragende støtte. Let og fleksibel, er disse tynde strimler fastgjort til netoverflade for en strømlinet pasform. Hælen er udstyret med et “centrum for pres” design, som giver ekstra støddæmpning ved kontakt, hvilket maksimerer den samlede fleksibilitet. Ligesom sin forgænger, er Nike Free Run Nike aktiveret, så løbere at spore distance, hastighed, tid og forbrændte kalorier i det virkelige time.Today vi kommer til at se på deres nyeste kører sneaker, det er det, Cool Gray og Wolf Gray. Det betyder, at selv når du får en af ??de løbesko fra Nike, som Billig Nike Free Run Plus 2 Herre ikke er udstyret med den nyeste teknologi, vil det formentlig stadig være en hel del bedre end gennemsnittet kører sneaker fra et andet selskab. Nettet udgør bunden af ??sneaker og hvile oven på en hvid fri mellemsål, der bringer den samlede sko sammen. Det er en pæn og enkel farve måde, at vi tror, ??de fleste vil kunne lide. Asymmetrisk design og mønster letter også aflastning af vristen, forbedrer komforten.
Også i ilt MAX 90 traditionelle sko penge at blive kørt, anvender en forbavsende rig farve slutter sig sammen, med rød, grå, komplet lyse tre farver, ved hjælp af gensidig kryds og tværs i kroppen, sammen med den fuldstændige læder-baserede sko med mesh Nike Lunarglide 2 produkt gøre kombination, varede tidligere design, indenfor dine læder-baserede sko omkringliggende Nike LunarGlide 3 Dame Swoosh og udnytte en vin rød-farvede sko, for at layout af komplet ekstra vindue, og ilt MAX 90 konventionelle slags madras layout anvender en grå, med rød-farvet og lys to farve gensidig ekko, gjort det vidunderlige bump farvevirkning. Så fuldstændig af farve og energiske operativsystemer sko er ikke værd at du straks, med?

Close