Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Gucci Handtassen, de lieveling van de modewereld

Samen met de andere, even luxe en geavanceerde producten van de Chanel merk is de chanel

nieuw geïntroduceerde eerste collectie van sportieve horloges, de J12 Collection. De ongeëvenaarde kwaliteit van de J12 Collection wordt geleverd in een paar verschillende edities die Superleggera Edition, Joaillerie Edition, keramische Edition en de Limited Edition op te nemen. De oprichting van de J12 Collectie uurwerken werden gedaan door ervaren handen in La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De J12 Collection is een prachtige lijn van Chanel uurwerken die wordt verzorgd aan de zeer verfijnde smaak van de elites. Alle J12 horloges hebben twaalf diamanten en zesendertig rode robijn of blauwe saffier stenen op haar gezicht.
Chanel Keramische Edition chanel tassen

De keramische Edition (J12 H0970) een gebogen geval dat is opgenomen in een zwarte keramische behuizing. De keramische behuizing is krasbestendig. Dit horloge is voorzien van een wolfraamcarbide element dat verbetert toevoegt aan ts duurzaamheid.
Chanel J12 H0684
Een extra lid van de J12 keramische familie is de J12 H0684. Dit horloge heeft een unieke draaibare ring, dat maakt het meer stijlvol en mooi. Deze luxe polshorloge is gemaakt van saffier kristal dat maakt dit krasbestendig. De H0684 heeft andere versies die de chronograaf model en de diamant bezel model zijn.
Chanel Haute Joaillerie
De Chanel Joaillerie (J12 H1748) is prachtig ingericht in wit goud. Deze 38mm automatische uurwerk is voorzien van een band die is gemaakt van een hoge kwaliteit en stijlvolle  chanel handtassen keramische zwarte behuizing. De schoonheid van Chanel Joaillerie is meer uitgesproken in het bijzonder dat het is geladen met stokbrood gesneden robijnen en diamanten. De Chanel Joaillerie editie heeft twaalf versies, en dit is een van de meest geprefereerde uurwerken uit de andere J12 omdat het diamanten en blauwe saffier of robijn stenen met in totaal 32 karaat. Dit uurwerk is echt zeer beperkt omdat er slechts vijf van deze in de hele wereld. De Chanel Haute Joaillerie is verkrijgbaar in twee maten – de 33mm en 38mm.
Chanel Superleggera
De Chanel Superleggera (J12 H2004) model is ook sterk ingekapseld in een hi-tech, zwarte keramische behuizing, net als de rest van de J12-modellen. Daarnaast heeft dit model een chronometer, die is gecertificeerd door de COSC. Het horloge spreekt de moderne smaak met zwarte armband gemaakt van stevig rubber en matte finish. De H2004 displays onderscheiden styling en mannelijke elegantie. De H1624-model is de geborsteld aluminium versie van de Superleggera.
Chanel Special Edition gucci
De Chanel Special Edition (J12 H1712) is een uitstekend uurwerk dat ongelooflijk is buiten het gewone. Elk horloge liefhebber zal sterven aan deze Special Edition Chanel polshorloge hebben als een aanvulling op zijn collectie uurwerken. Deze prachtige Tourbillion polshorloge, die zichzelf wikkeling, is speciaal gemaakt van wit goud. De Chanel Special Edition horloge is ingekapseld in een zwarte of witte keramische behuizing, en beide kleurenschermen zijn zeer elegant.
De Chanel J12 Collecties zijn zeker het soort uurwerken die de moeite waard te investeren. Aangezien de meeste horloge verzamelaars zeggen, een Chanel horloge is op zichzelf een investering van een mensenleven.
Elegance is in de Italiaanse bloed, en Italië heeft altijd in de voorste gelederen van de wereld mode. Als je een mode-liefhebber, je hebt helemaal goed op de hoogte van The House of Gucci. Het is de tweede best verkochte modemerk na LVHM. Het belangrijkste is dat Gucci is de grootste verkopende Italiaanse merk in de wereld. overgaat Italiaanse mode aan de wereld, een Gucci handtas op een moment.? Alom gekend voor haar uiterst hoge kwaliteit en tijdloze klassieke uitstraling, Gucci handtas werd synoniem met high-end fashion en uiterst gewilde Italiaanse makelij luxe.gucci tassen

Of u nu een mode verslaafde of een modebewuste diva, je zou begeren ten minste een van deze prachtige Gucci handtassen die een haute gevoeligheid vertegenwoordigen met een chique persoonlijkheid. Niet verrassend, Gucci handtas hoogst scoort populariteit in een vroeg tijdperk. De beroemde Gucci iconen? Lederen portemonnee met een bamboe handvat en handtekening “GG” monogram logo bracht Gucci in de mondiale schijnwerpers en trok Hollywood-sterren als Elizabeth Taylor en Audrey Hepburn. Jackie O schoudertas, gemaakt door Gucci, is vernoemd naar Amerika ? meest geliefde first lady Jackie Kennedy Onassis als ze liet hem uit bij prachtige gelegenheden. Gucci wordt ook vaak genoemd in de populaire cultuur, zoals hip-hop muziek, films en tv-series. Typisch, werd er in een van de meest populaire sitcom Friends, van zijn laatste seizoen in de aflevering The One Met Princess Consuela gucci handtassen

Zoals altijd, Gucci slaagt aan te bieden prachtig vervaardigde handtassen met een stijlvolle, functionele en tijdloze uitstraling. Het geen wonder dat deze glamoureuze tassen voortdurend worden gezien op de armen van die grote beroemdheden en het allerbelangrijkste, Gucci blijft de wereld mode-toonaangevende icoon. Het dragen van een Gucci is zeker een symbool van status en maakt uw dame stijl echt schitteren. Een Gucci handtas is de perfecte aanvulling voor elke elegante outfit en geeft je een grote lift op kijk, ongeacht tijd en plaats. Als je echt graag een echte Gucci handtas bezitten, niet meer jagen, Eurohandbag is de juiste plek voor jou.

Eurohandbag is een ruime online shop is geschikt voor handtas liefhebbers die begeren status-symbool zakken, maar kon aardige cent niet in de buurt veroorloven op designer handtassen boetiek. Op Eurohandbag, bent u zeker om overvloed variëteiten van verleidelijke Gucci handtassen te vinden. Van casual schoudertassen om stijlvolle avond portemonnees, van de iconische horsebit naar de nieuwste collectie, Eurohandbag houdt onwankelbaar met de meest trendy high fashion. U zult versteld staan van de prachtige Hysteria collectie onlangs vrijgegeven door Gucci in de lente / zomer van 2008. Gucci Hysteria is alles over subtiele handtassen online

glamour in zes krachtige vormen. De leer in soorten, zoals Croc, python en struisvogel huid is uiteindelijk soepel en heerlijk. De slouchy look en iets groter embleem toe te voegen een frisse en perfecte touch, en dat deze Hysteria tassen hebben een klassieke uitstraling zonder in te boeten functionaliteit. Ze zijn uitgerust met dubbele handgrepen, een zip-top dop en een afneembare schouderriem. De dikke lichaam past al uw dagelijkse benodigdheden en more.Inside van het, krijgt u ook een zip, mobiele telefoon en PDA pocket.
Zou  u gecharmeerd van deze prachtige Gucci tassen? Nou, Eurohandbag biedt een uitgebreid en covetable nieuwe selectie tegen zeer betaalbare prijzen. Winkelen bij luxe handtassen

Eurohandbag betekent dat u kunt de nieuwste stijl handtas voor alle vier de seizoenen sport, net als een supermodel op de baan, strut verderop in de straat en nooit last van de stress van de uitgaven exorbitante hoeveelheden geld. Wees bereid om meerdere Gucci handtassen te kopen tegen Eurohandbag, en deze chique en eye-capturing zakken volkomen zorgen dat u de schittering lieveling van de wereld top mode met luxe Italiaanse adem.handtassen

Close