Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×

Rett hår er en god ting

Giorgio rettetang ghdArmani til Versace supermodell som trosset store fletter og hår vandre i T scenen. Har du ikke til toppen hjemme kan opprette og supermodell frisyre. Ja, dette er blant de mest i utformingen av komplekse- Men denne sesongen av “komplekser” haler og dampet bun og din barndom litt forskjellige: den stiplede ene siden av håret eller mindre “midt sted, eller, hvorfor kan ikke flettene hår og krøller samtidig kampen for å vinne plaudits av publikum overrasket over det ¬ Gongyushanjishi den første av sitt overskudd. Hår stikker rett hår, gre eller volum kam, selv den vanligste hårføner.
Et godt ghd norgeverktøy + den riktige måten å bruke, definitivt gjøre håret viser misunnelsesverdig lyse pynte glans. God kam forårsaker ikke statisk respons, mer kam mer tørr, men kan massere hodehår, og beskyttelse fett utskilt av hodebunnen til halen, fuktighetsgivende hår. Velg hår og hår kam er grunnlaget for standarden. Rett hår, er virkemåten til varmeelementene energisert, overflatetemperaturen, nær til håret, for å fremme en endring i den molekylære struktur mellom håret keratin, genererer en ny form. Varmeelementet er generelt en positiv temperaturkoeffisient motstand (PTC).
PTC har GHD Rettetang Billig unike elektriske – varme – Fysiske egenskaper: Når PTC-element ved hjelp av et vekselstrøm oppvarming under Curie temperatur, er motstandsevnen lavt, når den overstiger Curie temperatur, øker resistiviteten plutselig slik at den nåværende reduksjon til stabil verdi. Glattejernet ansiktet vanligvis bruker en keramisk plate eller aluminium plate, aluminiumsplate rask oppvarming, men håret skade. Glattejernet påvirke perm effekt og grad av hår skade, er det to faktorer: For det første er perm oppvarming mild, uniform, det andre er den perming prosessen temperaturkontroll presisjon.

Close